Συνεργασίες

Μ.Α. Lisavenko Research Institute of Horticulture for Siberia

Το Μ.Α. Lisavenko Institute ιδρύθηκε το 1963 και πραγματοποιεί από τότε μια από τις πιο εκτεταμένες έρευνες στο Ιπποφαές παγκοσμίως. Εκεί πραγματοποιείται εκτός των άλλων και η καλλιέργεια- παραγωγή δενδρυλλίων Ιπποφαές όλων των Ρώσικων ποικιλιών οι οποίες αποτελούν τις πιο παραγωγικές και εμπορικές ποικιλίες στον κόσμο. 

Το ΙΠΠΟΦΑΕΣ ΕΛΛΑΣ αποτελεί τον Επίσημο Αντιπρόσωπο του Μ.Α. Lisavenko institute στην Ελλάδα έχοντας προχωρήσει ήδη στην φύτευση 25.000 δενδρυλλίων Ρώσικου Ιπποφαούς την προηγούμενη καλλιεργητική περίοδο και αναμένεται η φύτευση επιπλέον 65.000 φυτών την τρέχουσα καλλιεργητική περίοδο.

Η συνεργασία των δύο πλευρών και η επίσημης αντιπροσώπευση για την Ελλάδα από το ΙΠΠΟΦΑΕΣ ΕΛΛΑΣ δημιουργεί τη βάση για την επιτυχημένη προσπάθεια καλλιέργειας Ιπποφαούς στην Ελλάδα. Η εμπειρία και η εκτεταμένη έρευνα του Ινστιτούτου σε συνδυασμό με τη μελέτη που διεξάγεται στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας υπό την αιγίδα του ΙΠΠΟΦΑΕΣ ΕΛΛΑΣ πιστοποιούν την ολοκληρωμένη υποστήριξη που παρέχεται στους συνεργαζόμενους παραγωγούς ώστε να διοχετευθεί στην αγορά υψηλής ποιότητας και εμπορικότητας προϊόν.

Οι πιστοποιημένες ποικιλίες ΙΠΠΟΦΑΟΥΣ που μας προμηθεύει το M.A. Lisavenko Institute είναι:

Chuyskaya, Chechek, Elizaveta, Inja, Klavdia, Essel, Etna, Zlata, Altayskaya, Avgustina 

Μ.Α. Lisavenko Institute logo

 

http://www.niilisavenko.org

Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Σχολή Γεωπονικών Επιστημών

Σε συνεργασία με τη Σχολή Γεωπονικών Επιστημών του Πανεπιστημίου  υπό την αιγίδα και υποστήριξη του Ιπποφαές Ελλάς πραγματοποιήθηκε εγκατάσταση πειραματικού αγρού με ποικιλίες του Μ.Α.  LisavenkoInstitute με σκοπό την εξαγωγή συμπερασμάτων για τις βέλτιστες καλλιεργητικές φροντίδες (λίπανση, φυτοπροστασία, άρδευση, ζιζανιοκτονία) στις Ελληνικές εδαφοκλιματικές συνθήκες.

Ε.ΘΙ.Α.ΓΕ.

Το Ιπποφαές Ελλάς βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία και ανταλλαγή πληροφοριών με το όπου και πραγματοποιείται έρευνα τα τελευταία χρόνια για την καλλιέργεια του ιπποφαούς με ποικιλίες του Μ.Α. LisavenkoInstitute.

Ινστιτούτο Αμπέλου Αθηνών ( ΕΘΙΑΓΕ )

http://www.nagref.gr

Ινστιτούτο Αμπέλου Αθηνών

Σ. Βενιζέλου 1, 14123 Λυκόβρυση Αττικής
Τηλ210 2816798, e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

78 Καλλιεργητές

Οι παραγωγοί που συνεργάζονται με την ομάδα του Ιπποφαές Ελλάς απολαμβάνουν πλήρη και ολοκληρωμένη υποστήριξη από το ξεκίνημα έως και την τελική πώληση της παραγωγής. Ιδίως όσον αφορά την καλλιέργεια του Ιπποφαούς οι παραγωγοί προμηθεύονται από την ομάδα μας τις πιο εμπορικές και παραγωγικές ποικιλίες παγκοσμίως, υποστηρίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της καλλιέργειας με συνεχείς συμβουλές από τους Γεωπόνους, έχουν την δυνατότητα της ανταλλαγής πληροφοριών με τους άλλους παραγωγούς καθώς και απολαμβάνουν εμπορικές συμβουλές από την ομάδα υποστήριξης της πώλησης. Έχουν τη δυνατότητα να ενταχθούν σε μια ομάδα καλλιεργητών όπου οι προσπάθειες για την καλύτερη αντιμετώπιση των καλλιεργητικών δυσκολιών και της μέγιστης τελικής παραγωγής του ποιοτικότερου και του πιο εμπορικού προϊόντος είναι συνολική βοηθώντας τα μέγιστα την τελική προώθηση της παραγωγής.

 

Copyright © 2013 Hippophae.net